Fantastiske retter tilberedt over åben ild

Antal: 8

Ingredienser
Krondyr i Dark Ale.
800 g krondyrssteak skåret i strimler
2 friske rødløg med top
3 fed hvidløg
En god håndfuld blandet svampe ( østershat, portebello, mark champion)
1 æble
3 dl gullerød og artiskok i tern
2 hele porre
2 hele gulerødder
10-15 enebær
Chili pulver
Salt 
Peber
1 dl mørk Portvin
1 flaske Leffe Dunkel (øl)
1/4 l Fløde
Frisk Timian 
Frisk Rosmarin
Chili pulver
Olie til stegning

Fasan bryst flamberet i portvin.
4 fasan bryst stykker skåret i passende stykker
en lille håndfuld champion skåret i 1/4 stykker
1 bundt forårs-løg
1/2 Rødløg
1 æble
Enebær
Frisk timian kviste
Friske Basilikum blade
Salt 
Peber
1 dl Mørk Portvin 

Kamel i Lime fløde sauce.
800 g kamel steak skåret i strimler
1 Rødløg med top
1 Håndfuld østershatte.
1 hel porre
1 hel syltet fersken
1 Æble
Friske kviste appelsin lavendel
1 dl fløde
1 del mørk rum
Frisk presset Lime saft
Salt 
Peber

Artiskok Puré
150 g artiskok
4 fed hvidløg
Fløde.
Salt
Hvid peber

Basikum creme.
frisk basilikum blade
Creme fraiche
Citron
Salt
Peber
spidskommen
løgpulver
sukker




  

Vildt menu på bål

Beskrivelse
Hvad skal du bruge...
Et bål
En masse kolde pilsner  
Et stativ til at hænge en støbejerns gryde i.
En Wok / stegpande som kan tåle at stå på gløder/flammer.
Handsker.

og igen masser af god øl