Klinten's hemmlige Glace

Antal: xxx

Ingredienser

2-3 Dl af BBQ gund sauce.
2 Spsk Olie
4 Spsk Hoicin souce
3 Spsk Ahorn sirup
2 Spsk Sød teriyaki sauce
1 Spsk Frisk knust ingefær.
1/2 Dl Appelsin juice

Lidt Liquid smoke hvis der ønskes en mere røget smag.

Glace

Beskrivelse
Mix det hele i en gryde og lad det små koge/simre til det har en tyk glat konsistens.
- Lad den stå i køleskabet  for at trække.. jo længre tid jo bedre.
Glacen kan holder sig i flere måneder i en lukket beholder.

- En glace er en frisk eller indkogt sauce, som bruges til at give smag til kød og andre madvarer under grillningen. Glacen kan indeholde alle mulige smage, men sukker er altid en sikker ingrediens, hvilket giver maden en skinnende og lidt sprød glasering.

Ikke for tidligt

Som regel pensles glacen først på maden, kort tid inden den er grillet færdig. Hvis kød eksempelvis pensles for tidligt, risikerer man, at den sukkerholdige glace brænder på og efterlader kødet med en grim bismag. Det betyder, at selv om man langtidsgriller en hel steg, så bør kødet først pensles med glacen en lille halv time, inden stegen er færdig.